سفارش تبلیغ
صبا ویژن

Bnmkjhg

نظر

به گزارش جی پلاس، پیرگوشی یا کاهش شنوایی با افزایش سن افراد شایعتر بوده و اغلب سالمندان با این بیماری دسته و پنجه نرم می کنند.اما دلایل اصلی پیر گوشی چه بوده و آیا راه درمانی دارد؟ پیرگوشی یا همان افت شنوایی مرتبط با سن (و یا presbycusis) از دست دادن تدریجی شنوایی در هر دو گوش است، این یک مشکل رایج مربوط به پیری است یکی از 3 بزرگسال بالای 65 سال، دارای افت شنوایی است. به علت تغییر تدریجی شنوایی، برخی از مردم در ابتدا از تغییرات آگاه نیستند و اغلب، توانایی شنیدن صداهای بلند را تحت تاثیر قرار میدهد .مثل؛ زنگ تلفن یا صدای بوق مایکرو ؛ توانایی شنیدن صداهای کم، معمولا تحت تاثیر قرار نمی گیرد ؛ در ادامه به بررسی علل ، علائم و راههای درمان پیرگوشی خواهیم پرداخت.کاشت مو

پیرگوشی چیست؟

پیر گوشی

 

مطلب پیشنهادی

 

40 هزار تومان کمتر از قیمت بازار، خمیر دندان OralB خرید کنید!

از علت تا درمان پیر گوشی

بسیاری از ما وقتی با سالمندان روبرو می شویم، بی اختیار صدایمان را بلند می کنیم چون در ذهنمان چنین نقش بسته که سالمندان توان شنوایی ضعیفی دارند و ممکن است نتوانند به خوبی صدای ما را بشنوند. این مسئله واقعیت دارد زیرا سالمندان دچار پدیده ای به نام پیرگوشی هستند، گرچه شدت پیرگوشی همه سالمندان یکسان نیست و همه سالمندان به اصطلاح گوششان سنگین نیست.

 

چه چیزی باعث پیرگوشی یا افت شنوایی مرتبط با سن می شود

ممکن است علل زیادی برای از دست دادن شنوایی مرتبط با سن وجود داشته باشد این اغلب به دلیل تغییرات در مکان های زیر رخ می دهد:

 

در گوش داخلی (شایع ترین)

 

درون گوش میانی

 

در امتداد مسیرهای عصبی به مغز

 

چیزهای دیگری که موجب پیرگوشی میشود:

 

علت پیرگوشی 

 

علت پیرگوشی و راه های درمان آن

قرار گرفتن در معرض سر و صدای بلند (مانند موسیقی یا سر و صدا مربوط به کار)

 

از دست دادن سلول های مو (گیرنده های حسی در گوش داخلی)

 

عوامل به ارث رسیده

 

سالخوردگی

 

شرایط مختلف بهداشتی، مانند؛ بیماری قلبی یا دیابت.

 

عوارض جانبی برخی از داروها، مانند؛ آسپرین و برخی از آنتی بیوتیک ها.

منبع:jamaran